Новини

Пілотний регіональний тур щодо цифровізації: запитання та відповіді про подачу на грант

Проєкт підтримки DIA запрошує громадські організації, їхні коаліції та консорціуми подати до 18 липня проєктні пропозиції до участі у грантовому конкурсі для втілення пілотного регіонального туру щодо цифрової трансформації.

Мета цього пілотного етапу – поспілкуватися з людьми за межами великих міст щонайменше у двох областях про їхні сподівання та побоювання щодо цифровізації та державних електронних послуг та підготувати основу для масштабного туру наступного року.

Під час зустрічі ми прагнемо відповісти на можливі запитання щодо подачі на грант (https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/get-involved/dia-support-project-announces-a-call-for-grant-proposals-for-a-pilot-phase-of-the-regional-tour.html) та отримати попереднє бачення форматів, бар'єрів та можливостей у проведенні туру.

Для кого?
Громадські організації, що тісно працюють з регіонами

Про що спілкуватимемося на зустрічі?
– розповімо про задум проєкту підтримки DIA;
– поділимося очікуваннями від пілоту регіонального туру;
– відповімо на запитання щодо подачі на грант на організацію туру;
– поспілкуємося про можливу трансформацію подій у випадку локдауну.

Спікери:
Олена Урсу, керівниця команди «Демократичне врядування» ПРООН в Україні;
Володимир Брусиловський, менеджер Проєкту підтримки DIA «Електронні, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», ПРООН в Україні;
Максим Ключар, консультант з електронного врядування та розробки політик.

Модераторка:
Ірина Купчинська, фахівчиня з громадської взаємодії Проєкту підтримки DIA.

Просимо зареєструватися представників ГО за посиланням до 12.00 7-го липня, щоб отримати запрошення на Zoom-зустріч: https://forms.gle/ufeFTZtpEaXaPbwU6

У разі виникнення запитань, звертайтеся: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.