Новини

Мережа хабів об’єднує 15 регіональних організацій-лідерів громадянського суспільства з різних куточків України

За підтримки МЗС Данії, Мережа хабів об’єднує 15 регіональних організацій-лідерів громадянського суспільства з різних куточків України, які системно та ефективно впливають на розвиток громадянського суспільства, дотримання прав людини, демократичні зміни та посилення спроможності громад.

«Мережа хабів України плідно співпрацює з органами місцевого самоврядування на всіх рівнях. Сподіваюсь, незабаром Reanimation Package of Reforms та Мережа хабів України реалізовуватимуть спільні ініціативи, які дозволять пришвидшити реалізацію реформ на місцевому рівні», — наголосив Ivan Omelian з РПР на зустрічі 15 громадських організацій, що є членами Мережі. Зустріч відбулася 2 серпня 2019 року.

«Ми об'єднані однією ціллю — сприяти розвитку громадянського суспільства. Ми працюємо разом, інституційно розвиваємось і сьогодні обговорюємо створення спілки, що розширить можливості нашого впливу та діяльності. Ми віримо, що ті організації, з якими і для яких ми працюємо, мають стати рушійною силою змін в Україні», — зауважила Iryna Gaiduchyk, керівниця ГО-хабу Волинський Інститут Права.

«Кожна громадська організація, що є членом Мережі є унікальною. Ми підсилюємо експертно один одного, а, отже, можемо швидше та ефективніше впроваджувати позитивні зміни у своїх громадах в тісній співпраці з владою», — зауважила Luba Maksymovych, керівниця львівського хабу Центр "Жіночі перспективи".