Новини

Форум «ОГС – провайдер позитивних змін у громаді» відбувся в Ужгороді

7-8 червя 2019 року, понад 100 представників та представниць організацій громадянського суспільства обговорюють як посилити свій вплив у регіонах на Форумі «ОГС – провайдер позитивних змін у громаді» в Ужгороді. 

“Щоб бути впливовими, організації громадянського суспільства повинні мати амбітні цілі, залучати людей до створення ідей та їх втілення, об'єднувати зусилля з іншими громадськими активістами”, розповідає Olena Ursu. UNDP Ukraine / ПРООН в Україні надає підтримку організаціям громадянського суспільства, щоб посилити їхній вплив на реалізацію реформ в Україні, сприяти розвитку громад.

«Сучасний етап розвитку громадянського суспільства пов'язаний з розширенням його уваги до проблем соціальної справедливості, екологічної безпеки, культурного відродження, захисту прав людини. Демократія неможлива без демократів, а громадянське суспільство – без свідомих і законослухняних громадян своєї країни», - зауваживVolodymyr Kuprii, National agency of Ukraine on civil service (НАДС). 

Форум організовано Charity Foundation “Center for Civic initiatives” за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в УкраїніUSAID Ukraine - USAID Україна, і Pact Ukraine.