Новини

Кращі практики молодіжної роботи та ІІ Всеукраїнський форум молодіжних працівників

Із 5 по 7 листопада 2018 року у м. Дніпрі відбувся ІІ Всеукраїнський форум молодіжних працівників та нагородження переможців конкурсу Кращих практики молодіжної роботи 2018 року.

Чому Цілі сталого розвитку стали невід’ємною складовою молодіжних ініціатив в Україні? Як децентралізація впливає на молодіжну роботу? Які практики молодіжної роботи стали переможцями цьогорічного конкурсу?  

170 учасників і учасниць Другого Всеукраїнського форуму молодіжних працівників і працівниць в Дніпрі змогли знайти відповіді на ці, та багато інших важливих запитань, а також обговорити «зради» і «перемоги» у щоденній роботі з молоддю.

«Більше, ніж 11 млн молоді проживає в Україні. Для ПРООН Україна, надзвичайно важливо сприяти розвитку спільноти професійних молодіжних працівників та працівниць, які допомагають молодим жінкам і чоловікам стати «агентами змін» у своїх громадах», - наголосив Маркус Бренд.

2018 році на конкурс кращих практик молодіжної роботи подано 173 практики майже з усіх областей України. 62 історії успіху увійшли у каталог ( https://bit.ly/2qCOWMR ). А 8 з 10 практик переможців відповідають Цілям сталого розвитку.

«На Форумі ми отримали можливість обговорити як краще здійснювати аналіз молодіжної політики, та які індикатори варто визначати задля підвищення ефективності роботи молодіжних працівників і працівниць».