Новини

КОНКУРС НА ВІДБІР СПОСТЕРІГАЧІВ для проведення моніторингу у судах міста Києва!

Проект Моніторинг судового процесу з метою оцінки застосування Кримінально-процесуального кодексу України (КПК)* оголошує конкурсний відбір дослідників (спостерігачів/моніторів), які проводитимуть спостереження судових проваджень в судах міста Києва. Моніторинг проводитиметься з липня по грудень 2014 року.

 
Для участі у конкурсі, кандидати повинні відповідати наступним критеріям:
- мати вищу юридичну освіту (рівень – не нижче бакалавра) або навчатися за юридичною спеціальністю (не нижче 3-го курсу, за умови завершення курсу "Кримінальний процес");
- бути неупередженим та не мати конфлікту інтересів щодо предмету дослідження;
- мати можливість проводити спостереження в судах міста Києва з липня по грудень 2014 року, з орієнтовними середніми часовими витратами не менше 8 годин на тиждень;
- вміти збирати, узагальнювати та аналізувати інформацію;
- бути уважним/ю та вміти планувати свій час.
 
Додаткові переваги матимуть кандидати, які знайомі з положеннями Європейської Конвенції з прав людини РЄ та практикою її застосування, мають досвід участі у проектах з судового моніторингу, мають досвід правозахисної чи юридичної практики у сфері кримінальної юстиції, володіють англійською мовою.
 
Проектом передбачено проведення спеціального безкоштовного дводенного тренінгу для спостерігачів 30 червня – 1 липня та надання постійної консультативної підтримки спостерігачам а також грошова винагорода.
 
Для участі у конкурсі прохання до 19 червня включно заповнити форму, що надається нижче, та надіcлати резюме за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Відбір передбачає співбесіду з попередньо відібраними кандидатами, заплановану на 23 червня. Про результати відбору відібрані кандидати будуть повідомлені 23 червня.
 
Телефон для довідок: (050) 406 59 69
 
* Проект реалізується Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за підтримки Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН), Ради Європи та Посольства США в Україні.