Новини

форум «Молодіжна політика в Україні: партнерство та перспективи розвитку» відбувся 28 - 29 серпня 2019 року в місті Вінниця

Понад 70 представників та представниць місцевої влади, молодіжних центрів та громадських організацій обговорила як краще координувати співпрацю у молодіжній сфері та обмінялися, кращими практиками молодіжної політики в регіонах України на вінницькому форумі «Молодіжна політика в Україні: партнерство та перспективи розвитку», який відбувся 28 - 29 серпня 2019 року в місті Вінниця.

«Ефективність молодіжної політики в Україні значною мірою залежить узгодження дій виконавчої влади, місцевого самоврядування і молодіжного представництва. Вкрай важливо підтримувати професійний рівень фахівців та фахівчинь, які працюють на місцевому рівні з молоддю. Саме тому ПРООН з 2014 року підтримує навчальну програму «Молодіжний працівник», яка стала своєрідним містком між державним та громадським сектором молодіжної політики України», - наголосила експертка ПРООН Анна Острікова.

«Цілі сталого розвитку неможливо досягнути без молоді. Молоді люди повинні розуміти свою роль у побудові демократичного інклюзивного суспільства, та мати змогу реалізовувати відповідні ініціативи у співпраці з владою, медіа та небайдужими громадянами», - наголосив спікер Форуму Захар Ткачук, директор Молодіжний центр Волині.